IDEALNO ZA PAROVE – MINI KUĆA 20 m2 [studio apartman – kapacitet maksmilano 2 osobe]

Bregec Tiny House – tipična klijet varaždinskog kraja koja je nekad davno služila kao sklonište od lošeg vremena i mjesto za odmor nakon napornog rada u vinogradima.

Pojam tiny house je u europskom turizmu zauzeo ozbiljno mjesto kao objekti vrlo male površine, a opet dovoljno funkcionalni da pruže komfor današnjice sa što manje utroška energenata.

Ovo je bio veliki izazov za nas: kako pretvoriti 20m2 u funkcionalni objekt za odmor u što većem komforu današnjih putnika i gostiju, a mislimo da smo u tome i uspjeli.

U našem malom Tiny House-u možemo Vam ponuditi veliki king size krevet veličine 160×200 cm koji se po potrebi diže i uklapa u ormar koji opet ima dovoljni kapacitet za dva gosta. U koliko poželite sjedeći gledati TV, krevet se podigne, a ispod Vas čeka manji dvosjed sa stolom na kojem možete popiti kavu, raditi za računalom ili jednostavno…samo sjesti 🙂

Mala kuhinja opremeljna je svime potrebitim za ugodan boravak: plinska ploča za kuhanje, pećnica, frižider i sva potrena oprema zajedno sa svom potrebnom kuhinjskom opremom (posuđe, pribor, čaše, šalice, aparat ze expresso kavu i kuhalo za vodu na raspolaganju su našim gostima.

TV ravnog ekrana koji je motoriziran i koji se podiže i spušta po potrebi da bi uštedio prostor, mini HI FI linija, klimatizacija najnovije generacije A++ energetskog razreda, kupaonica i wc, te čak dvije terase (jedna manja na balkonu i jedna velika od 34m2 na ravnom krovu)…sve smo to uspijeli u pažljivom planiranju i projektiranju kako bi stvorili jedno malo, slatko mjesto za parove koji žele provesti možda vikend ili duže kod nas.

Toaletni prostor – tuš je walk in, WC posebno odvojen.

Tiny House je predviđen za jesensko – zimske dane, kada najviše putuju parovi, želeći provesti kraći odmor i skratiti prohladne vikende.

Zato smo u komplet sadržaja i u cijenu ovog objekta stavili bez naplate, korištenje našeg wellnesa koji je savršen za parove. Nalazi se u nastavku objekta, 5 metara od ulaza u kući, po poploćenom dvorištu gdje vas čeka: hidromasažni bazen, infracrvena sauna i još jedna kupaonica, ležaljke i mini bar.

Pokušajte nešto novo, “dodirnite” mali prostor sa komforom velikog 😉

NAPOMENA:

WELLNESS se ne dijeli sa drugim gostima – kada je rezerviran Tiny House, Rural House se zatvara i obrnuto, kako bi svi naši gosti imali svoju privatnost.

VANJSKI BAZEN koji se nalazi na istom imanju nije predviđen za goste Tiny House i ne može se koristiti. Izuzetak je u koliko u Rural House ne borave gosti, dogovorno Vam možemo izaći u susret.

BREGEC TINY HOUSE

Bregec Tiny House