***PRAVILA PRIVATNOSTI***

Uvodne odredbe

Voditelj obrade podataka je vlasnik Branimir Žoldoš, Bregec House Croatia, Martinkovec 170/171, 42223 Varaždinske toplice, Hrvatska

Naša Politika privatnosti objavljena je na mrežnoj stranici https://www.bregec.com.

Zadržavamo pravo izmjene Politike privatnosti te Vas molimo da povremeno posjetite ovu stranicu radi informiranja o mogućim izmjenama Politike privatnosti.

Ovom Politikom privatnosti objašnjeno je postupanje s osobnim podacima koje prikupljamo od Vas ili o Vama na ovom mrežnom mjestu, zatim putem pisane ili verbalne komunikacije s Vama te tijekom boravka u našim objektima.

„Osobnim podacima” podrazumijevaju se sve informacije prikupljene i pohranjene u formi koja omogućuje da budete osobno identificirani, i to direktno (npr. imenom i prezimenom) ili indirektno (npr. brojem telefona) kao fizička osoba.

Prije nego što nam dostavite te informacije, preporučujemo da pročitate ovaj dokument u kojemu su opisane naše smjernice za zaštitu privatnosti i osobnih podataka.

Zaštita osobnih podataka

Prikupljamo, obrađujemo i pohranjujemo Vaše osobne podatke u skladu s važećim propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka u Republici Hrvatskoj i u skladu s ovom Politikom privatnosti.

Bregec House Croatia poštuje Vašu privatnost i sve osobne podatke tretiraju kao strogo povjerljive informacije. U procesu obrade i upravljanja osobnim podacima ponašamo se odgovorno i poduzimamo potrebne mjere u svrhu zaštite Vaših osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništenja te ćemo održavati osobne podatke preciznima i ažurnima koliko je god to moguće.

Vlasnik i svi članovi obitelji čuvati povjerljivost i štitite sve osobne podatke kojima imaju pristup te su iste obvezni koristiti isključivo u točno određenu (propisanu) svrhu, u svrhu pružanja usluge gostu.

Zaštita osobnih podataka djece

Bregec House Croatia savjetuju roditelje i skrbnike da poduče djecu o odgovornom i sigurnom postupanju s osobnim podacima na internetu.

Bregec House Croatia ne prikuplja, ne želi i nema namjeru prikupljati osobne podatke osoba mlađih od 18 godina te ih nećemo ni na koji način rabiti niti ih otkriti trećim stranama (izuzev onih zakonom propisanih osobnih podataka prilikom prijave boravka maloljetnog gosta, uz prisutnost roditelja ili staratelja).

Bili bismo zahvalni kada nam Vaša djeca ne bi dostavljala bilo kakve osobne podatke i informacije bez Vaše dozvole.

Podaci na koje se odnosi Politika privatnosti

Osobni podaci na koje se odnosi naša Politika privatnosti:

 • ime i prezime
 • adresa
 • adresa e-pošte
 • broj telefona, mobitela ili faksa
 • podaci o kreditnoj kartici
 • podaci o OIB-u
 • IBAN i ostali podaci koje ste nam dali tijekom postupka plaćanja ili osiguranja plaćanja

i bilo koji drugi podaci koje nam napomenete, a za koje želite da ostanu tajni.Poduzet ćemo sve razumne mjere kako bismo osigurali točnost i potpunost bilo kojeg Vašeg osobnog podatka koji je zabilježen kod nas.

Osjetljivi podaci

Pojam „osjetljivi podaci” odnosi se na podatke u vezi s Vašim rasnim ili etničkim podrijetlom, političkim stavovima, religijskim ili filozofskim uvjerenjima, članstvom u sindikatu, zdravljem, seksualnim životom ili seksualnom orijentacijom, genetskim podacima, kaznenom evidencijom i svim drugim biometrijskim podacima koji se upotrebljavaju u svrhu jedinstvene identifikacije.

Sukladno Uredbi o zaštiti osobnih podataka, Bregec House Croatia ne prikuplja, ne želi i nema namjeru prikupljati osjetljive podatke. Možemo postupiti prema Vašem izričitom zahtjevu ili uputi koju ste nam dobrovoljno dali u cilju zaštite Vašeg zdravlja i života.

Način prikupljanja osobnih podataka

U svakoj interakciji odnosno kontaktu s gostom ili poslovnim partnerom i u svakom segmentu našeg poslovanja možemo prikupljati osobne podatke.

Svoje osobne podatke možete nam dati na sljedeće načine:

 • upitom i traženjem informacija u vezi rezervacije usluge, boravka ili posjeta
 • u komunikaciji s nama putem telefona, elektroničke pošte, društvenih mreža i drugih kanala
 • plaćanjem u našim objektima
 • u procesu izrade rezervacije smještaja i usluga (wellness)
 • ispunjavanjem anketa nakon svog boravka, davanjem povratnih informacija ili osvrta vezanih uz Vaš boravak
 • sudjelovanjem u nagradnom natječaju ili promociji
 • prilikom ostalih načina komunikacije i korespondencije

Osobne podatke možemo primiti i od trećih strana s kojima usko surađujemo (uključujući putničke agencije i pružatelje usluga rezervacije smještaja, servisa za online naplatu i sl.)

Svrha dobivenih podataka

Sve informacije koje dobijemo ili zatražimo koriste se isključivo u sljedeće svrhe:

 • što učinkovitiji odgovor na Vaš upit
 • pružanje informacija o smještaju i ostalim uslugama
 • pružanje usluga koje ste tražili od nas
 • izvršenje obveza koje proizlaze iz različitih ugovora između Vas i nas, poput izrade rezervacija i bookinga (ugovorna obveza)
 • upis i prijava u sustav e-visitor po Vašem dolasku na boravak u Bregec House Croatia radi obrade podataka i vođenja propisanih evidencija (zakonska obaveza)
 • radi osiguranja pružanja i plaćanja usluge
 • izrade potvrde rezervacija, ponuda, računa i ostalih dokumenata (ugovorna obveza)
 • unapređenje Vašeg boravka u Bregec House Croatia
 • korištenje Vaših povratnih informacija za unapređenje naših usluga
 • naše interne statističke obrade podataka

Vašim upitom i ustupanjem svojih osobnih podataka (poput adrese e-pošte, broja telefona i slično) kroz sve oblike komunikacije dajete svoju izričitu suglasnost da Vam Bregec House Croatia može obraditi podatke radi ponude svojih usluga i ostale navedene svrhe te time potvrđujete da ste upoznati s našom Politikom privatnosti. Navedeni podaci bit će korišteni samo u tu svrhu.

Newsletter

Ako želite primati novosti i obavijesti o našim specijalnim ponudama, akcijama i ostalim uslugama putem našeg newslettera, molimo Vas da izvršite prijavu na newsletter dostupnu na našoj mrežnoj stranici https://www.bregec.com.

Prijavom na mailing listu za newsletter dajete svoju izričitu suglasnost (privolu) za primanje newslettera u Vaš pretinac elektroničke pošte (e-mail).

Također, možete u svako doba povući svoju privolu i odjaviti se s naše mailing liste za primanje newslettera. Odjava s mailing liste ne utječe na zakonitost obrade podataka u vremenu koje je prethodilo odjavi.

Kolačići i internetske tehnologije

Naša mrežna stranica može se koristiti „kolačićima“ i drugim tehnologijama koje nam olakšavaju da Vam isporučimo sadržaj prema Vašim interesima, obrađivanje rezervacija ili zahtjeva i/ili analiziranje karakteristike Vaših posjeta. „Kolačići” su svojevrsni paketi podataka koje koriste serveri kako bi slali statusne informacije u korisnikov preglednik te za povrat statusnih informacija u originalni server kroz taj isti preglednik. Na temelju tog uzorka informacije se prilagođavaju Vašim potrebama i načinu na koji obično koristite internet. Kolačići ne sadrže Vaše ime već IP adresu, a nakon što prekinete rad na poslužitelju, informacije nam više nisu dostupne. Želite li u bilo kojem trenutku izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu, možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pretraživaču odabirom izbornika „Help“).

Sadržaj Politike privatnosti i Vaša suglasnost

Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo, niti otkrivamo trećim stranama (pravnim i fizičkim osobama) na raspolaganje bez Vaše izričite privole jer je to protivno Politici privatnosti i važećim zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka. Obvezujemo se da trećim stranama nećemo otkrivati Vaše osobne podatke, osim tijelima javne vlasti kojima smo u obvezi dostaviti propisane osobne podatke sukladno važećim zakonskim propisima.

Bregec House Croatia prikuplja samo osobne podatke koje ste nam dobrovoljno dostavili i upotrebljavaju ih za potrebe pružanja usluga. Vaše osobne podatke možemo podijeliti s drugim stranama ako imamo Vaš pristanak ili ako je to nužno kako bismo izvršili ugovorene obveze, tj. pružili naručene usluge.

Ne tražimo od Vas da nam pošaljete svoje podatke da biste pristupili našim stranicama niti tražimo da nam otkrijete više podataka nego što je doista potrebno za rezervaciju

Ispunjavanjem obrasca na mrežnom mjestu jamčite da su informacije koje ste naveli točne, da ste ovlašteni raspolagati danim informacijama te da ste u cijelosti suglasni da Vaše podatke prikupljamo i upotrebljavamo u skladu sa zakonom i uvjetima ove Politike privatnosti.

Prijavom na mailing listu za newsletter dajete svoju izričitu suglasnost (privolu) za primanje newslettera u Vaš pretinac elektroničke pošte (e-mail).

Bregec House Croatia ne odgovaraj za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile odnosno drugih objektivnih okolnosti kojima bi se eventualno uzrokovalo slučajno i nenamjerno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamče da će pogreška biti otklonjena što je prije moguće, ako to bude izvedivo.

Obrada i zadržavanje podataka

Vlasnik Branimir Žoldoš, Bregec House Croatia, Martinkovec 170/171, 42223 Varaždinske toplice, Hrvatska obrađivat će Vaše podatke za vrijeme koje je potrebno za postizanje gore navedenih svrha. vlasnik Branimir Žoldoš, Bregec House Croatia, Martinkovec 170/171, 42223 Varaždinske toplice, Hrvatska zadržat će Vaše podatke za vrijeme potrebno ili dopušteno u skladu s važećim zakonskim propisima.

Nakon završetka ugovornog odnosa Bregec House Croatia čuvaja podatke klijenata 11 godina (sukladno zakonskim odredbama), a u slučaju privole i legitimnog interesa (kao pravne osnove za prikupljanje podataka) Bregec House Croatia čuva podatke do trenutka povlačenja privole ili prigovora na legitimni interes obrade.

Provjera, izmjena ili brisanje osobnih podataka

U svakom trenutku možete provjeriti ili izmijeniti osobne podatke ili tražiti brisanje osobnih podataka koje ste nam dostavili prilikom posjete našem mrežnom mjestu ili na neki drugi način (ako se ti podaci i dalje nalaze u našoj bazi podataka). Ako želite ostvariti to pravo, slobodno kontaktirajte Bregec House Croatia putem e-mail adrese info@bregec.com ili pisanim putem na adresu voditelja obrade podataka: Bregec House Croatia, , Martinkovec 170/171, 42223 Varaždinske toplice

***AUTORSKA PRAVA I UPORABA WEB STRANICA***

AUTORSKA PRAVA

Ove internetske stranice sadržavaju materijale koji su zaštićeni po autorskom pravu. Za te materijale zadržavaju se prava reprodukcije ili redistribucije. Za sve osobe koje reproduciraju ili redistribuiraju te informacije očekuje se da poštuju uvjete i obveze koje zahtijevaju vlasnici autorskih prava.

Bez pisanog odobrenja svi materijali ne smiju se koristiti u redistribuciji bilo u digitalnom ili tiskanom izdanju.

Sva prava svih internetskih stranica www.bregec.com pridržana su.

Sve informacije i materijali u pisanom i u slikovnom obliku, na ovim internetskim stranicama www.bregec.com u zakonski dopuštenom okviru predmet su zaštite autorskih prava ili drugog oblika zaštite intelektualnog vlasništva Bregec House Croatia, vl. Branimir Žoldoš, Martinkovec 170/171, 42223 Varaždinske toplice, Hrvatska, (u daljnjem tekstu Bregec House Croatia).

ISKLJUČENJE ODGOVORNOSTI

Sve informacije i materijali na internetskim stranicama www.bregec.com informativne su prirode. Bregec House Croatia nastoji osigurati ispravnost, ažurnost i potpunost objavljenih podataka, ali za njihovu točnost i cjelovitost ne preuzimaju nikakvu pravnu odgovornost koja se odnosi na točnost, potpunost ili korisnost bilo koje informacije, proizvoda ili opisanog postupka.

Bregec House Croatia ni bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku ove internetske stranice ne odgovara za moguću štetu koja bi proizašla iz pristupa, uporabe ili nemogućnosti uporabe informacija na ovim internetskim stranicama ili za bilo kakve greške ili nedostatke u njihovom sadržaju.

Bregec House Croatia ne može biti odgovoran za oštećenja (uključujući ona koja uzrokuju virusi) računalne opreme, mobilnih telefona ili bilo koje druge aplikacije putem koje je moguće pristupiti internetskoj stranici www.bregec.com, zbog korisnikova posjeta internetskoj stranici ili bilo kakve njezine uporabe. Bregec House Croatia nije odgovoran ni za kakvu štetu bilo koje vrste koja bi mogla nastati zbog uporabe ili nemogućnosti uporabe ovih internetskih stranica.

Bregec House Croatia zadržava pravo na promjenu sadržaja internetske stranice www.bregec.com bilo kada, na bilo koji način i bez obzira na razlog bez prethodne obavijesti i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice takvih promjena.

NEOVLAŠTENA ILI NEPRAVILNA UPORABA STRANICA

Zbog sigurnosnih razloga Bregec House Croatia u suradnji sa vanjskim partnerima upotrebljava programe za praćenje prometa i identifikaciju neovlaštenih pokušaja učitavanja ili mijenjanja informacija na www.bregec.com ili nekog drugog načina uzrokovanja štete. U slučaju ovlaštenih zakonskih istraga i u skladu s potrebnim zakonskim postupcima informacije iz tih izvora mogu se upotrijebiti za identifikaciju pojedinaca.

SIGURNOST POSLUŽITELJA STRANICA

Koristimo ulsuge najkvalitetnijeg hrvatskog data centar Tier3 kategorije – Mydataknox.com

Prostor u kojem se nalazi poslužitelj internetske stranice odgovarajuće je fizički zaštićen.