OPĆI UVJETI BREGEC HOUSE CROATIA

PRITISKOM NA KRAJU REZERVACIJSKE FORME NA OPCIJU REZERVIRAJ /BOOK NOW PRISTAJETE NA NAŠE OPĆE UVJETE:

 • Minimalna dužina boravka u Bregec Rural House i Bregec Tiny House – 2 noćenja
 • Uplata depozita od 30% ukupnog iznosa je obavezna što je ujedno i uvjet za potvrdu rezervacije. Depozit se zadržava i ne vraća osim u slučaju otkazivanja 30 dana prije dolaska kada vraćamo iznos koji nam je uplaćen.
 • Mini Wellness paket dostupan je jedino u koliko u drugim objektima ne borave drugi gosti i moguć je do 4 sata boravka
 • Zabave, proslave i razne svečanosti NISU DOZVOLJENE
 • Boravak većeg broja gostiju od 5 osoba (Bregec Rural House) odnosno 2 osobe (Bregec Tiny House) i 2 osobe (Wellness) – NIJE DOZVOLJENO kako u objektima, tako i izvan objekata (bazen, terasa sa roštiljem, parking…)
 • Identifikacija svih gostiju u svim objektima kao i prijava u sustav E Visitor je OBAVEZNA!
 • Zadržavamo bezuvjetno pravo da predrezervacije /rezervacije da iste prihvatimo ili odbijemo

OTKAZIVANJE OD STRANE GOSTA

Otkazivanje gost mora javiti putem telefona na +385 91 564 5800 ili putem elektroničke pošte na adresu info@bregec.com.

U slučaju da gost otkaže boravak, Bregec House Croatia ima pravo na naknadu troškova zbog otkazivanja (nemogućnost daljnjih rezervacija u rezerviranom terminu).

Svako opravdano otkazivanje odnosno nemogućnost dolaska uz predočenje nekog dokaza ili dokumenta (viša sila, bolest…) na rezerviran termin i u dobroj vjeri i namjeri je prihvatljivo te ćemo uplaćene iznose vratiti u 100% iznosu bez obzira na broj dana prije otkazivanja.

Svakako ne želimo naplatiti nešto što niste koristili!

Bregec House Croatia ima pravo na sljedeće postotke od ukupne cijene boravka u slučaju otkazivanja od strane gosta:

 • Do 30 dana prije dolaska – vraćamo kompletan unaprijed uplaćeni iznos uključujući i depozit
 • Od 29 do 14 dana prije dolaska – depozit od 30% zadržavamo i ne obračunavamo završnih 70% od ukupne cijene
 • 13 do 4 dana prije dolaska – depozit od 30% zadržavamo i  obračunavamo dodatnih 50% od ostatka do punog iznosa rezervacije – teretimo Vas naknadnim računom koji Vam dostavljamo putem elektronske pošte i na kućnu adresu
 • 4 dana do dana dolaska – depozit od 30% zadržavamo i obračunavamo završnih 70% od ukupne cijene rezervacije. Za ostatak od 70% teretimo Vas naknadnim računom koji Vam dostavljamo putem elektronske pošte i na kućnu adresu

Također možemo dogovorno pronaći zamjenski termin, a ovisno o željama gosta i kalendaru raspoloživosti termina.

U slučaju da gost ne poštuje ove Opće uvjete kao i Kućni red, zadržavamo pravo uskraćivanja boravka u našim objektima kako prije početka termina, tako i za vrijeme trajanja termina.

U slučaju nepoštivanja Općih uvjeta i Kućnog reda – predujam ili kompletan iznos rezervacije zadržavamo u iznosu od 100% i ne vraćamo ga gostu!

OTKAZIVANJE OD STRANE BREGEC HOUSE CROATIA

U slučaju da iz nekog opravdanog razloga nismo u mogućnosti primiti goste koji već imaju rezerviran termin (i uplaćen avans ili kompletan iznos) kompletan uplaćeni iznos vraćamo u punom opsegu (100% uplaćenog iznosa).

U slučaju otkazivanja sa naše strane, gost nema pravo na bilo kakvu drugu odštetu, naknadu putnih troškova, dnevnica ili bilo kakvih drugih financijskih naknada ili korekciju cijena, osim povrata uplaćenog iznosa u iznosu od 100%).

Gost koji ima rezervirani termin, a nastao je slučaj potrebnog otkazivanja biti će u najkraćem mogućem roku obaviješten o otkazivanju s naše strane i proces povrata novca biti će pokrenut ODMAH po obavijesti.

Opravdane situacije otkazivanja s naše strne mogu biti:

 • Ekstremne vremenske neprilike (obilne kiše, snijeg, potresi, poplave)
 • Kvarovi na objektu ili opremi objekta koji mogu dovesti do ozljeda gostiju
 • Kvarovi na objektu ili opremi objekta koji ne jamče sigurni boravak gostiju
 • Smrtni slučajevi ili bolest osoblja koje brine za objekte
 • Ratne situacije, nemiri ili demonstracije tj. geopolitička situacija
 • Svi ostali opravdani razlozi, a koji ne garantiraju sigurnost gostiju i osoblja koje brine za objekte

REZERVACIJA PUTEM INTERNETSKIH STRANICA WWW.BREGEC.COM  I NAPLATA

Na našim internetskim stranicama nudimo vam nekoliko načina rezervacija naših objekata.

 1. Putem Internet stranice po upitu e-mailom na info@bregec.com
 2. Putem broja telefona koji se nalazi na našim Internet stranicama +385 91 564 5800
 3. Putem rezervacijskog sustava koji se nalazi na našim Internet stranicama
Upit putem e-maila ili putem telefona

Putem  e-pošte ili telefonom nam šaljete svoj upit, a mi vam pošaljemo ponudu u koliko postoji slobodan termin.  Upit i naša ponuda ne smatra se potvrđenom rezervacijom jer je bitan uvjet za valjanost prijave vaša uplata avansa od 30% od ukupne cijene ili kompletan iznos kao potvrda rezervacije.

U slučaju da ne dobijemo potvrdu u roku od 24 sata od kada je zahtjev za rezervacijom poslan, odnosno od primitka naše ponude (uplatu, potvrdu uplate i sl.)  smatra se da ste odustali od rezervacije i termin se oslobađa za daljnje rezervacije.

Izravna rezervacija putem rezervacijskog sustava na stranicama i plaćanje

Putem našeg sustava za izravnu rezervaciju možete rezervirati željeni termin.

Nakon odabranog termina, a ovisno o odabranoj vrsti plaćanja dobit ćete potvrdu termina na e-mail koji ste upisali prilikom rezervacije i to:

 • U koliko ste odabrali plaćanje bankovnom transakcijom finalnu potvrdu rezervacije Vam dostavljamo po primitku sredstava na navedeni IBAN koji dolazi u instrukcijama za plaćanje ili dostavljanjem potvrde o uplati na e-mail info@bregec.com.
 • U slučaju da ne dobijemo potvrdu u roku od 24 sata od kada je zahtjev za rezervacijom poslan, smatra se da ste odustali od rezervacije i termin se oslobađa za daljnje rezervacije.
 • U koliko ste odabrali plaćanje kreditnim karticama, u pravilu potvrda rezervacije je puno brža.
NAPOMENA: Ponude i potvrde rezervacija ne rade se automatski već ih operater mora odobriti i provesti kroz sustav. Ponekad to nije moguće odmah, ali unutar 1 do 4 sata od poslane rezervacije isto će biti obrađeno.
Ponuđene su dvije verzije plaćanja iznosa:
 • plaćanje avansa 30% od ukupnog iznosa, a ostatak u gotovini prilikom dolaska u objekt
 • plaćanje ukupnog iznosa odmah po rezervaciji
Sigurnost online plaćanja kreditnim karticama

Za online naplatu kreditnim karticama koristimo STRIPE online platformu – napredni sustav globalnog pružatelja usluge naplate te sve sigurnosne certifikate koje STRIPE ima u svojem paketu usluga.

Također naša web stranica koristi potreban SSL sigurnosni certifikat.

Boravišna pristojba u iznos od 1,33 eur po osobi (dnevno) automatski se obračunava prilikom rezervacije i zbraja u ukupan iznos rezervacije.

Za Vaš boravak u našim objektima izdat ćemo Vam račun, a Vaš boravak prijaviti u E-Visitor – službeni sustav za prijavu turista u Republici Hrvatskoj.

Za potrebe prijave u E-Visitor molimo Vas pripremite važeći osobni dokument (za sve goste koji borave u našim objektima).

Bez prijave u sustav E-Visitor boravak u našim objektima nije moguć, te u koliko niste suglasni da prilikom prijave ne želite predočiti potrebne dokumente za prijavu, molimo ne obavljajte rezervaciju.

Bregec House Croatia, vl. Branimir Žoldoš, Martinkovec 170/171, 42223 Varaždinske toplice – nije u sustavu PDV-a, paušalni je porezni obveznik i nije obveznik fiskalizacije računa.

U slučaju spora mjerodavan je Općinsku Sud u Varaždinu.